vineri, 31 martie 2017

Ţi se limbă plimba în gură? Ai Dictie.ro

Carmen Ivanov şi Mihai Craciun. Cu omuleţii minunaţi din această poză am băut o bere aseară şi am înţeles cât de mult au investit într-o aplicaţie de care este tot mai mare nevoie.
Pe Carmen şi Mihai îi cunosc de ceva vreme, iar activitatea lor de la Radio Gold FM m-a impresionat întotdeauna plăcut. What can I say, I'm a sucker for professionals.

Ei bine, Carmen Ivanov nu este doar producător de radio, ci şi trainer de dicţie, cu o experienţă foarte vastă în domeniu. De altfel, a publicat un manual pentru copii, intitulat super-drăguţ "Străfurnica". Îl puteţi achiziţiona urmărind acest link -- şi dacă aveţi prunci, ar fi bine să-i învăţaţi de mici cum să articuleze corect. O, am menţionat cumva şi audiobook-ul Şase Saşi în Şase Saci? Tot Carmen.

În cazul meu, un om căruia i se limbă plimba în gură ori de cât ori postează ceva pe Youtube sau vorbeşte în public, aplicaţia proaspăt lansată Dictie.ro pare o unealtă mult mai potrivită.

Fiţi atenţi cat de cool funcţionează: citeşti cu voce tare un text, aplicaţia îl înregistrează şi îl trimite apoi trainerilor. Apoi ei revin în cel mai scurt timp cu un feedback complet privind pronunţia, vocea, şi ritmul. Iar asta e doar o mostră din ce ştie să facă, fiindcă ai la dispoziţie şi modurile Quiz şi Exersează + acces la un blog specializat.

Aplicația a fost creată de Carmen în colaborare cu Kapssule Studios si este disponibila gratuit în AppStore și pe Google Play.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu