duminică, 28 mai 2017

Aş putea schimba titlul blogului, fiindcă s-a întâmplat

Observ că, de fapt, blogul meu este jurnalul descompunerii unei identităţi.Gaming-ul a fost un element definitoriu în evoluţia mea. Mi-a structurat într-un anume fel procesele din creier, mi-a modelat copilăria şi mi-a oferit experienţe incredibile în lumi virtuale imposibil de uitat.

Am scris despre asta cu multa nostalgie chiar aici.

Apoi a urmat perioada LEVEL/N2, despre care aş prefera să nu mai discut niciodată în detaliu. Mă bântuie. În orice caz, altceva voiam să spun.

Pe scurt: odată cu schimbarea direcţiei în carieră am fost afectat de un fenomen ciudat, neaşteptat, cuibărit în mine precum o urechelniţă.

Nu mai simt nimic pentru gaming. Zero. Nothing. Nada.

Am refuzat să cred asta în primă fază, minţindu-mă că totul este în regulă -- că trec doar printr-o etapă bizară. Astăzi am ajuns să accept adevărul fără ocolişuri, cuprins în acelaşi timp de senzaţia unei eliberări mult dorite în secret.

A venit ca o palmă din senin adevărul ăsta.

Gata, capitol încheiat. Păcat de backlog-ul cu câteva sute de titluri în el şi de toate jucăriile din colecţie. Păcat de tot efortul depus în direcţia asta de-a lungul timpului. Ducă-se în pizda mă-sii! Voi avea şi eu kinderi vreodată.

Să fie vârsta de vină? Airsoft-ul ca surogat? O frustrare interioară? Nu mi-a ars nici de Twitch, nici de Youtube, de nimic. Simt un soi de scârbă, iar singurele două anunţuri care m-au mişcat cât de cât au fost cele pentru DiRT 4 şi Far Cry 5. Probabil nu le voi juca niciodată.

Se pare că m-am născut gamer şi am murit de mâna gaming-ului. Atât am avut de zis.

4 comentarii:

 1. Probabil acum asociezi gamingul in general cu un episod pe care vrei sa il uiti. Oricum, cat timp esti mai fericit si linistit, all is well. Bafta in toate!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Danke! In liniste si fericire inca sper si eu...

   Ștergere
 2. Nievlul2 tocmai a murit?

  RăspundețiȘtergere